Deze website is in ontwikkeling. Binnenkort nieuwe tekst omtrent het effect van verhalen binnen verandering 

 

Voor mij is storytelling meer dan alleen een verhaal vertellen. Verhalen leggen namelijk in de hersenen een verband tussen oorzaak en gevolg. Wat je ook wilt bereiken met je verhaal, woorden alleen zijn niet genoeg. Het gaat om de ander beïnvloeden, overtuigen en jouw publiek mee nemen in het verhaal. De kracht van een goed verhaal zorgt dat de ander in actie komt.

Transparante communicatie is belangrijk in contact met de ander. Of je nu een presentatie/ pitsch wilt geeft, jouw personal branding op orde wilt hebben of een team vergadering wilt leiden, in deze workshop leer je dat storytelling meer is dan het vertellen van een verhaal.

In een dag leg jij de basis voor jouw eigen persoonlijke veranderverhaal. Ik neem je mee in wat het betekent om verhalen te vertellen in plaats van het opsommen van feiten. Je krijgt wat korte theorie en middelen aangereikt om aan de slag te gaan. Mijn workshops zijn interactief. Dat betekent veel zelf DOEN, elkaar feedback gegeven en inspireren. Hierdoor doorleef jij je eigen verhaal.

Aan het einde van de workshop neem je mee

Workshops & trainingen:

  1. Het TEAM in verbinding middels verhalen

  2. Hoe verkoop ik mezelf ?

1. Het TEAM in verbinding

Het vertellen van je eigen verhaal helpt in de teamreflectie. Het helpt ook in het transparant naar elkaar communiceren over doelen en verwachtingen. Goed om te weten wat je met elkaar bereikt hebt dit jaar. Niet alleen het resultaat is van belang, de weg er naar toe, hoe je daar gekomen bent is de reflectie waard. Daar zit het lerend vermogen om het in de toekomst anders, beter of sneller te doen.  In een team de verhalen van elkaar horen, kennen en begrijpen is belangrijk voor die diepere laag in het team. Als het met die diepere laag goed zit in het team, volgen de resultaten vanzelf.

2. Hoe verkoop ik mezelf?

Jij hebt net je opleiding afgerond, wil je eigen bedrijf starten of je wilt je bedrijven revitaliseren dan is het best een uitdaging om een plek te creëren in deze drukke arbeidsmarkt. Belangrijk is om je goed te kunnen onderscheiden. Hoe kom je aan voldoende klanten? Wie zijn mijn klanten? Hoe vertel ik wie ik ben en wat ik doe? Durf ik mezelf al te laten zien? Hoe zorg ik dat ik transparant communiceer? Gaan deze vragen ook door jouw hoofd, dan is deze workshop de beste investering die je nu kunt doen.

In deze workshop gaan we stap voor stap aan de slag om jouw doelen te verwezenlijken. Het is een workshop waar je vooral ook veel gaat doen. Aan het einde van deze interactieve workshop ga je naar huis met een goed verhaal en een concreet plan waar je de volgende dag direct mee van start kan. Durf jij het aan om jezelf al te laten zien?

Locatie: Waalwijk, Winterdijk 30B.  Tenzij anders gewenst.

Duur:  2 dagdelen – van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Kosten: € 379,- per persoon excl 21 % BTW incl een gezonde lunch.

De volgende onderwerpen komen uitgebreid aan bod

Wil jij een afspraak maken?

Tijdens een persoonlijk gesprek stellen we samen vast wat jij of jouw organisatie nodig heeft. Tevens bepalen we wat de leerdoelen zijn. Vervolgens doe ik een voorstel voor een geschikt programma of dag voor jou en/of je team.

neem contact op

De workshops worden gemiddeld met een 9 gewaardeerd!

Enkele reacties van de deelnemers

9

“Aanbeveling voor iedereen die een praktijk/bedrijf wil opstarten”
“Super workshop. dat ik in 1 dag zoveel verder ben gekomen had ik niet kunnen verwachten”
“Een cadeautje voor mezelf”
“Energiek en interactieve vorm om samen te komen tot een persoonlijk plan!”
“Een leerzame workshop die je aanzet om tot actie over te gaan om doelgroep en je eigen verhaal duidelijk te krijgen”
“Millie en Nannette zijn een perfecte combinatie om deze workshop te geven”
“Mooie combinatie van zelf ontdekken en jezelf neerzetten, erg afwisselend!”
“Erg leuk, leerzaam op een persoonlijke manier”
“Het was echt een topdag met een koninklijke lunch”
“Ik heb nieuwe inzichten gekregen en ben met veel praktische tips huiswaarts gekeerd. Heel bruikbaar”

Eerstvolgende workshopdata

Het TEAM in verbinding kan op afspraak gepland worden. Deze workshop, teambuilding vindt plaats op de eigen gewenste locatie. Afhankelijk van de wens betreft het één of twee dagdelen. De groep heeft een minimum van 5 deelnemers en een maximum van 15 deelnemers. De prijs wordt vastgesteld op basis van deelnemers. Bij meer dan 8 deelnemers wordt een 2e trainer ingezet. Elke deelnemer ontvangt basisinformatie, een stappenplan en gaat naar huis met een goed verhaal.

Meer informatie of aanmelding: info@eengoedverhaal.com of mobiel: 06 512 68 703

 

De workshop ‘Hoe verkoop ik mezelf ?’ staat gepland op:

  • Woensdag 23 januari van 10.00 – 17.00 uur (VOL)
  • Woensdag 20 februari van 10.00 – 17.00 uur  – aanmelden mogelijk.

Er wordt in kleine groepen gewerkt van maximaal 8 deelnemers. Bij inschrijving ontvang je een opdracht per mail ter voorbereiding om zoveel mogelijk resultaat op de dag te behalen ( + 1 uur voorbereidingstijd). De prijs per persoon is € 379,- excl 21% BTW en incl een gezonde lunch.

Voor meer informatie of aanmelding mail: millie@eengoedleven.nl of info@eengoedverhaal.com

Bellen kan ook. Millie: 06 308 64 733 of Nannette : 06 512 68 703

Met wie kom je in contact?

Nannette Vilders  – Met mijn bedrijf – Een Goed Verhaal – kies ik bewust voor meerdere sporen. Ik werk als Organisatie- en Leiderschapcoach in wat grotere bedrijven. Individuele coaching hoort daar zeker bij. Soms als onderdeel in een traject, soms apart. Elke organisatie kent (zelf- organiserende) teams ook hier krijg ik veel energie van om mee aan de slag te gaan. Ik noem dat verticaal coachen waarbij patronen in organisaties met leiders, teams en medewerkers zichtbaar worden. Daarvoor heb ik jaren ervaring opgedaan in Sales en Relatiemarketing. Waar mijn ogen ook van gaan twinkelen is als jij het vertrouwen hebt een goed verhaal te kunnen vertellen waarbij de ander oprecht geraakt wordt.

Millie van der HeijdenSinds ik gestart ben met mijn eigen bedrijf – Een Goed Leven- heeft het leven mij ook echt meer mooie dingen gebracht.  Hiervoor heb ik 20 jaar als marketing- en communicatieadviseur gewerkt. Nu ben ik opgeleid tot coach en trainer  in verschillende richtingen. Denk daarbij aan vitaliteit, voeding en beweging. Onlangs heb ik mijn opleiding stress management afgerond. In deze workshop combineer ik mijn brede kennis als coach/trainer en marketing-communicatiespecialist om beginnende coaches zoals jij op weg te helpen naar een succesvolle praktijk.

 

Als dit alles je aanspreekt en heb je vertrouwen in de vorm en onze werkwijze, dan kunnen we dit samen tot een succes brengen. Wij nodigen je van harte uit om je in te schrijven voor een energieke dag!