Nannette Vilders

Over mij

Als kind hield ik al van de zee. De zee symboliseert voor mij een continue beweging. De golven, de branding, de beweging van eb naar vloed, staan als metafoor in mijn leven voor een flexibele instelling, voor rust en voor ruimte. Leven en werken vanuit zingeving is voor mij essentieel.

“Water draagt en vindt altijd nieuwe wegen.”
Zo is het ook in mijn werk als transformatie coach. Ik begeleid mensen in organisaties van storm en chaos naar rust en ruimte. Vanuit een veilige plek bied ik klaarheid, eenvoud en ordening. Hierdoor komen we snel tot de kern en ontstaat een nieuwe koers. Ik werk met organisaties, teams en individuen die vastzitten en op zoek zijn naar succesvolle beweging.
Wetende dat in ons contact het rationele, analytische stuk veelal eerst voorrang krijgt, handel ik bij voorkeur vanuit mijn intuïtie. Vanuit volle aandacht, aanwezigheid en met een open hart, komen we tot de kern van de vraag. Er is bij mij geen oordeel zodat er moed ontstaat om voorbij te kijken dan de huidige, bestaande grenzen.

Ik geloof in een continue veranderende wereld waarin het welzijn van de mens in de organisatie centraal staat. Mijn intentie is om dat te doen, wat goed is voor het geheel. Ik draag hieraan bij door te blijven uitzoomen, ook als het lastig wordt.

Wat ik van anderen mensen terug krijg is dat ik een rustige, sensitieve en krachtige uitstraling heb hierdoor kunnen we eerst vertragen om vervolgens met volle energie door te pakken. Ik ben nieuwsgierig, leef in het moment en geef de toekomst stap voor stap vorm. Met het inslaan van een onverwachte richting ontstaat creativiteit en ervaar ik een groot adaptief vermogen, dat geeft mij enorm veel energie.

Wat andere over mij zeggen

Nannette weet de vinger op jouw positieve plekken te leggen. Ze combineert coachen met storytelling naadloos en laat jou daarmee het juiste nieuwe verhaal vertellen.
Desiree van der Jagt, Communicatie Wens.
Je bent een inhoudelijk sterke trainer met veel gevoel voor wat er speelt bij individuen én hoe de groep mee beweegt. Je ziet kracht en potentie in mensen en weet dit mooi te benoemen.
Sanne de Waal, De Waal coaching
Nannette is gecommitteerd en heeft focus op wat jij nodig hebt. Ze ondersteunt hierin op een hele respectvolle wijze die vertrouwen geeft. Hiervoor zet zij al haar expertise en kunde in. Ze is effectief op elk niveau van de organisatie. Ze weet hierin makkelijk te schakelen en het juiste te doen wat waar nodig is.
Pieter Wolvenkamp, Freelance Innovation Manager
Nannette is een warme, creatieve en zeer professionele coach met een geweldige schat aan ervaring. Ze creëert eenvoudig een omgeving waar het gemakkelijk is om moeilijke onderwerpen te bespreken. Door de juiste vragen te stellen helpt ze mij om scherper te krijgen wat ik wil. Oftewel een topcoach!
Rik Bouman, Group Manager Finance at Koninklijke Paardekooper Group
Storytelling met Nannette heeft er voor gezorgd dat ik mijn veranderverhaal scherper heb gekregen. Door de aangereikte handvatten kan ik het nu krachtiger overbrengen. De vorm, de theorie en het actief oefenen zorgen ervoor dat het land. En dat alles in prettige, veilige en fijne sfeer.
Arien Vos, 2Chaperon Buro voor Ontwikkeling