Nannette Vilders

Over mij

Wanneer wij in gesprek raken wordt al snel helder dat ik zeer betrokken ben bij jouw ontwikkeling. De ontwikkeling bij jou vind ik belangrijker dan het resultaat, al zal dat laatste er zeker gaande weg zijn. Focus op jouw ontwikkeling maakt namelijk dat we samen in het hier en nu kunnen werken. Mijn sensitiviteit gekoppeld aan een eenvoudige kijk op het leven, geeft mij veelal een voorsprong bij bedrijven omdat ik daarmee het beste uit hun mensen durf te halen. Mijn vele jaren ervaring in een groot nationaal bedrijf op het gebied van relatiemarketing, training en coaching helpt ons bij het benoemen van jouw krachtige kernboodschap en om jouw eigen persoonlijke verhaal te leren vertellen.

Het creëren van een sfeer van veiligheid, vertrouwen en enthousiasme door met de ander in dialoog te gaan is mijn stijl. Ik haal daarmee het beste uit jou en wordt onze ontmoeting een persoonlijke ervaring. Hierdoor komen we snel tot de kern en dat is echt een confrontatie waard.  Jij als leider van het TEAM, jij als leider in de organisatie maakt de komende veranderingen zichtbaar waarbij we samen de huidige patronen gaan doorbreken.. op weg naar een wenselijke omgeving.

Wanneer ik in de vroege ochtend opsta neem ik mij voor om ‘Van elk gesprek dat ik voer, een waardevolle ontmoeting te maken’.

Quotes van deelnemers van de training

Nannette weet de vinger op jouw positieve plekken te leggen. Ze combineert storytelling met coachen naadloos en laat jou daarmee het juiste verhaal vertellen.
Desiree van der Jagt, Communicatie Wens.
Je bent een inhoudelijk sterke trainer met veel gevoel voor wat er speelt. Je ziet kracht en potentie in mensen en weet dit mooi te benoemen.
Sanne de Waal, De Waal coaching
Storytelling met Nannette heeft ervoor gezorgd dat ik mijn verhaal scherper heb gekregen en ook krachtiger kan overbrengen. De vorm, de theorie en het oefenen zorgen ervoor dat het land. En dat alles in een prettige, veilige en fijne sfeer.
Arien Vos, 2Chaperon