Woorden en beelden op papier geven alleen een indruk. Persoonlijk contact levert echt verbinding op.

Neem dus gerust contact op om samen de mogelijkheden en beschikbaarheid te verkennen. Naast de reguliere vormen van coaching zoals wandel-coaching en coachen op locatie, gebruik ik nu ook een online tool voor E-coaching. Ervaring leert mij na een aantal weken dat het prima functioneert.  De RIVM regels neem ik in acht. Ik werk alleen op locatie als 1.5 meter afstand kan worden gehouden.

 


Haiku  – zijn korte Japanse verzen die, strak in de vorm, een observatie of ervaring in het hier en nu delen. Ze zijn nooit oordelend, wel verwonderend. Laat je inspireren en maak er zelf ook een. Het enige wat je hebt te doen is: kijk om je heen, kijk naar binnen en laat de woorden vloeien. 

 

Verandering brengt iets
Een beweging naar voren
Ik verstil, vertraag en verwonder

 

Co Creaties met verschillende bedrijven

Percepsie B.V. -Roël Hintzen

 http://www.percepsie.nl

 

 

Samen met Roël werk ik op organisatie vraagstukken waarbij wij vooral kijken naar gedrags- en cultuurveranderingen in de organisatie en in teams.

 

Rake Vragen B.V. Siets Bakker
http://www.rakevragen.com/praktijk-programma-rake-vragen/

 

 

Samen met Siets en nog 12 andere Rake Vragen Coaches coach ik binnen het Praktijk Programma Rake Vragen. Ik nodig je van harte uit de site van Rake Vragen te bezoeken. Als onderdeel van het programma ben ik hier te vinden als Rake Vragen Coach.

 

Een Goed Leven – Millie van der Heijden

www.eengoedleven.nl

 

 

 

Samen met Millie verzorg ik met regelmaat de workshop “Hoe verkoop ik mezelf?” Hier begeleiden we startende coaches, therapeuten en ondernemers naar een eerste stap in het ondernemen. We werken hier met een eigen ontwikkeld model: “Mijn Groei Plan c “. Een persoonlijk verhaal is onderdeel van dit programma.

 

Vernieuwingskracht – Marieke van den Groenendaal

www.vernieuwingskracht.nl

 

Samen met Marieke kijken we naar ambitieuze ondernemers met een missie. In het programma “De Groeispurt” van Marieke, geef ik een handreiking, daar waar een persoonlijk verhaal om de hoek komt kijken.

 

 

.

Coaching is zowel offline als online mogelijk.

Coaching bij voorkeur op eigen locatie|Organisatie

Wandel coaching of Online coaching